divendres, 14 de novembre del 2014

AVUI LA DEIXALLERIA AL MEU CENTRE

Del 22 al 30 d’aquest mes se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Així, el proper Dimecres 19  i Divendres 21 de Novembre es realitzarà al nostre centre aquest taller tan interessant. 
El taller consistirà en dues parts: una primera visita d’un educador del Consell d’Eivissa (Dimecres)  en què es farà una introducció més teòrica a la gestió dels residus a l’illa d’Eivissa i en la qual s’introduirà el concepte dedeixalleria i els residus que s’hi gestionen. En aquest taller es convidarà els i les alumnes a portar, per al proper dia (Divendres), alguns residus ja que podran visitar una deixalleria mòbil i dipositar-hi els seus residus. La segona part del taller seria la visita a la deixalleria mòbil que es portarà al mateix centre (Divendres).

Volem que els pares i les mares també s’impliquin així que igualment se’ls convidaria a portar algun residu i que el seus fills facin d’amfitrions i els mostrin on s’han de dipositar.

Hola, soy Reciclón y quiero proponer a vuestro colegio un divertido reto: construir una pequeña gran obra relacionada con el medio ambiente, la sostenibilidad y los espacios naturales, reutilizando al menos 50 envases Tetra Pak.


Cada clase de infantil y primaria deberá participar de forma independiente, ya que no se participa por colegio, sino por clase.


¡La 3 obras ganadoras se llevarán 1.000 €, 500 € y 250 € en material escolar para la clase! Además, también repartiremos 5 premios especiales a las obras más Popular, más Creativa, más Útil, más Grande y más Innovadora.


Si queréis conocer más sobre este concurso y participar en él, entrad en:
¡Os animo a participar y os deseo mucha suerte!