dijous, 6 de febrer del 2014

HÀBITS SALUDABLES

Aquí teniu una sèrie de recursos que ens ofereix La Caixa.


La Fundació “la Caixa”, fidel al seu compromís amb el món educatiu, posa a la vostra disposició a través del portal  eduCaixa.com tot un ventall de recursos didàctics gratuïts. 
En aquesta ocasió volem oferir-los el KitCaixa. Hàbits Saludables,  un recurs educatiu creat i desenvolupat amb col·laboració de la Fundació SHE. 

Què és el KitCaixa. Hàbits Saludables?
- És una eina pel professorat amb el què podran fer feina dina l'aula, que es presta de forma gratuïta durant 4 setmanes. El recurs es pot sol·licitar les vegades que ho necessitin.
- El KitCaixa. Hàbits Saludables està dirigit a EDUCACIÓ INFANTIL, i permet als més petits reflexionar sobre les seves accions quotidianes.
- Cada activitat està relacionada amb un aspecte de la salut: alimentació, el descans, la vida activa, el coneixement del cos, els sentits i les emocions.
- El recurs està formar per petites narracions, jocs, dinàmiques i molts elements visuals.
- El KitCaixa. Hàbits Saludables s'envia directament al seu centre escolar a través d'una empresa de missatgeria i es recull de la mateixa manera.

Com pot reservar el KitCaixa. Hàbits Saludables?
Poden fer la reserva en la web on trobaran més informació del recurs, i en el que hi ha un apartat d'informació i reserves. Per fer la reserva primer s'han de registrar en la web, hi ha un rectangle de color blau en la part superior que posa "Registre"; una vegada registrats iniciïn sessió, i ja estaran preparats per fer la reserva. Si tenen algun dubte o no els va bé fer la reserva ens poden telefonar al 971 49 81 81.


Atentament,
Equip de gestió dels recursos eduCaixa.