dilluns, 9 de setembre del 2013

Accions per tenir cura de l'entorn


Aquí tenim informació sobre les bosses de plàstic i els seus usos, i com podem fer per reduir-ne el consum.



Dia Internacional sense bosses de plàstic

Amics de la Terra Eivissa ha realitzat un sondeig als comerciants del mercat de Santa Eulària per conèixer les seues opinions sobre les bosses de plàstic d'un sol ús. De les respostes s'ha elaborat un petit vídeo.
 Amics de la Terra realitza aquesta acció per reivindicar unes polítiques enfocades al residu zero, començant amb zero bosses de plàstic d'un sol ús. 
Demanem al govern mesures efectives per reduir l'impacte d'aquests productes d'usar i llençar, com la seva prohibició o la imposició de taxes ambientals.
Dades:
  • 80% de les escombraries que acaba al mar són plàstics.
  • Cada Europeu utilitza 500 bosses de plàstic l'any
  • La vida útil d'una bossa de plàstic és 25 minuts
  • La quantitat de bosses de plàstic fabricades anualment a Europa és equivalent en pes a 2 milions de cotxes

Día Internacional sin bolsas de plástico

Amics de la Terra Eivissa ha realizado un sondeo a los comerciantes del mercado de Santa Eulària para conocer sus opiniones sobre las bolsas de plástico de un solo uso. De las respuestas se ha elaborado un pequeño vídeo.
Amics de la Terra realiza esta acción para reivindicar unas políticas enfocadas al residuo cero, empezando con cero bolsas de plástico de un solo uso.
Pedimos al gobierno medidas efectivas para reducir el impacto de estos productos de usar y tirar, como su prohibición o la imposición de tasas ambientales.
Datos:
  • 80% de la basura que acaba en el mar son plásticos.
  • Cada Europeo utiliza 500 bolsas de plástico al año
  • La vida útil de una bolsa de plástico es 25 minutos
  • La cantidad de bolsas de plástico fabricadas anualmente en Europa es equivalente en peso a 2 millones de coches

Signatures per conservar Benirràs

Amics de la Terra, el GEN-GOB i l'Institut d'Estudis Eivissencs van entregar ahir al President del Consell Insular d’Eivissa, 4.560 signatures a favor de la protecció de Benirràs 
El  passat mes d'abril varem iniciar una campanya de recollida de signatures contra la urbanizació de Benirràs.Gràcias a l'ajuda de molts de vosaltres, hem arribat a la quantitat de 4.560 firmas!! 

Firmas para conservar Benirràs

Amics de la Terra, el GEN-GOB y el Institut d'Estudis Eivissencs entregaron ayer al Presidente del Consell d'Eivissa, 4.560 firmas a favor de la protección de Benirràs. 
El pasado mes de abril iniciamos una campaña de recogida de firmas contra la urbanización de Benirràs. Gracias a la ayuda de much@s de vosotr@s, hemos llegado a la cantidad de 4.560 firmas!! 
AMICS DE LA TERRA du 24 anys treballant per al medi ambient! Però ara necessitam la teua ajuda per ampliar la nostra base social.  Si ja ets soci/sòcia, anima als teus amics i amigues a donar-nos suport! Cada soci i sòcia nou és un pas endavant pel medi ambient!Amics de la Terra lleva 24 años trabajando por el medio ambiente! Pero ahora necesitamos tu ayuda para ampliar nuestra base social. Si ya eres socio/socia, ¡Anima a tus amigos a darnos apoyo. Cada socio/a nuevo/a es un paso más para el medio ambiente.
YouTube - Vídeos d'aquest correu electrònic