dilluns, 9 de setembre del 2013

Aprofitant els recursos naturals

En aquest butlletí podem trobar tallers molt interessants per portar a terme amb els nostres alumnes, relacionats tant amb el medi ambient com per fer experiments amb  coneixement del medi.
Tots els tallers estan explicats, tant per fer-los com el material que fa falta. Són:

  • taller de sabó
  • taller de compost
També trobem informació sobre l'energia solar i el nou pla hidrològic que no agrada gaire.





BUTLLETÍ NÚM. 262 -AMICS DE LA TERRA-  BOLETÍN Nº 262
APROFITANT RECURSOS NATURALS - TALLER DE SABÓ: 
17 persones animades a recuperar la tècnica de fer sabó en fred,  amb ingredients tant senzills con l'oli d'oliva i sosa càustica.  Vam reunir-nos a la magnífica finca ecològica de la família Brantschen, Can Martí al municipi de Sant Joan. Com fer sabó +  fotos del taller...
APROVECHANDO RECURSOS NATURALES - TALLER DE JABÓN:
17 personas animadas a recuperar la técnica de hacer jabón en frío, con ingredientes tan sencillos como el aceite de oliva y sosa cáustica. El taller se llevó a cabo en la magnífica finca ecológica/agroturismo de la familia Brantschen, Can Martí en el municipio de Sant Joan. Como hacer jabón +  fotos del taller...
APROFITANT RECURSOS NATURALS - TALLER DE COMPOST: 
El diumenge 23, Amics de la Terra va oferir un taller pràctic al nou grup de persones del municipi de Santa Eulària. Informació interessant + fotos del taller. 
APROVECHANDO RECURSOS NATURALES - TALLER DE COMPOST:
El domingo 23, Amics de la Terra ofreció un taller práctico a un nuevo grupo de personas del municipio de Santa Eulària.Información interesante + fotos del taller.

UN PLA HIDROLÒGIC CRITICAT PER TOTHOM!
Les crítiques i al·legacions que Amics de la Terra va fer a l'esborrany del PLÀ HIDROLÒGIC eren encertades i es van repetint  des d'altres sectors i organismes. 

!UN PLAN HIDROLÓGICO CRITICADO POR TODOS!
Las críticas  y alegaciones que Amics de la Terra hizo al borrador del PLAN HIDROLÓGICO eran acertadas y se vanrepitiendo desde otros sectores y organismos. 

RENOVA'T GRÀCIES AL SOL!
Gràcies al conveni que Amics de la Terra Espanya i Ecooo han signat, una planta fotovoltaica de 20 kW es posa a disposició dels activistes i simpatitzants d'Amics de la Terra i de totes les persones interessades, perquè es transformin en agents actius a favor de canvi de model energètic. MÉS INFORMACIÓ...
!RENUÉVETE GRACIAS AL SOL!Gracias al convenio que Amigos de la Tierra España y Ecooo han firmado, una planta fotovoltaica de 20 kW se pone a disposición de los activistas y simpatizantes de Amigos de la Tierra y de todas las personas interesadas, para que se transformen en agentes activos a favor del cambio de modelo energético.MÁS INFORMACIÓN...

APOSTAM PEL CAMP!
Les activitats per apropar els escolars al mon rural ja han arribat a 799 alumnes dels centres de l'illa. Desprès d'un taller formatiu, els alumnes visiten les finques agrícoles de Toni Sastre (Sant Miquel), Toni sa Caseta (es Canar) i de Pep Bernadet (Buscastell) que col·laboren amb el projecte. FOTOS DE LA PRIMERA EDUCIÓFOTOS DE LA SEGONA EDICIÓ:. 
!APOSTAMOS POR EL CAMPO!Las actividades para acercar a los escolares  al mundo rural ya han llegado a 799 alumnos de los centros  de la isla. Después de un taller formativo, los alumnos visitan las fincas agrícolas de Toni Sastre (Sant Miquel), Toni sa Caseta (es Canar) y de Pep Bernadet (Buscastell), colaboradores en el proyecto. FOTOS DE LA PRIMERA EDICIÓNFOTOS DE LA SEGUNDA EDICIÓN...
  
AMICS DE LA TERRA du 24 anys treballant per al medi ambient! Però ara necessitam la teua ajuda per ampliar la nostra base social.  Si ja ets soci/sòcia, anima als teus amics i amigues a donar-nos suport! Cada soci i sòcia nou és un pas endavant pel medi ambient!

AMICS DE LA TERRA lleva 24 años trabajando por el medio ambiente! Pero ahora necesitamos tu ayuda para ampliar nuestra base social. Si ya eres socio/socia, ¡anima a tus amigos a darnos apoyo. Cada socio/a nuevo/a es un paso más para el medio ambiente.