dilluns, 9 de setembre del 2013

Aturem les prospeccions




Amics de la Terra Eivissa  et convida a participar en 2 petites accions per difondre la problemàtica de les prospeccions previstes a 10 milles de la costa d'Eivissa i demostrar el nostre rebuig  a aquestes.

PRIMERA ACCIÓ: Proposem que et facis una fotografia (i als teus familiars, amics i amigues), subjectant una pancarta*, cartell, foli... (adjuntam el format i més detalls) amb una frase que demostri la teua opinió sobre les prospeccions o la necessitat de protegir les nostres platges i medi ambient litoral i marí.

ENVIAR LA FOTO: A aquesta direcció de correu. FORMAT: Veure l’adjunt

QUÈ FAREM AMB LES FOTOS? Les penjarem en el FACEBOOK d'Eivissa Antipetrolífera i farem difusió entre tots i totes a les xarxes socials. Després estudiarem si les enviam al GOVERN CENTRAL.

També el GEN-GOB i els antipetroliferos realitzaran sessions en dates marcades en platges i llocs, creant un esdeveniment en les xarxes socials, per a qui vulgui pugui apropar-se i participar.

SEGONA ACCIÓ - PER A LES PERSONES QUE VOLEN FER MÉS  Signa aquesta recollida de signatures què demana que s'aturi el projecte de prospeccions.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES PROSPECCIONS
:

Entre tots aconseguirem la protecció de la nostra illa!


Amics de la Terra Eivissa te invita a participar en 2 pequeñas acciones para difundir la problemática de las prospecciones previstas a 10 millas de la costa de Ibiza y para demostrar nuestro rechazo a éstas. 
PRIMERA ACCIÓN: Proponemos que se tome una fotografía de ti mismo (y a sus familiares, amigos y amigas), sujetando una pancarta *, cartel, folio ... (adjuntamos el formato y más detalles) con una frase que demuestra tu opinión sobre las prospecciones o la necesidad de proteger nuestras playas y medio ambiente litoral y marino.

ENVIAR TU FOTO: A esta dirección de correo. FORMATO: Ver el adjunto

¿QUÉ HAREMOS CON LAS FOTOS? Las colgaremos en el FACEBOOK de Ibiza Antipetrolíferay haremos difusión entre todos y todas en las redes sociales. Después estudiaremos si las enviamos al GOBIERNO CENTRAL.

También el GEN-GOB y los antipetroliferos realizarán sesiones en fechas marcadas en playas y lugares, creando un evento en las redes sociales, para que quien quiera pueda acercarse y participar.



SEGUNDA ACCIÓN PARA LAS PERSONAS QUE QUIEREN HACER MÁS:   Firma esta recogida de firmas que pide que se detenga el proyecto de prospecciones.
MÁS INFORMACIÓN SOBRE LAS PROSPECCIONES:¡¡Entretod@s conseguiremos la protección de nuestra isla!!

foto NO PROSPECCIONS.jpgfoto NO PROSPECCIONS.jpg
55 KB   Mostra   Baixa