dilluns, 9 de setembre del 2013

Oli d'oliva


PAS A PAS

BONES NOTÍCIES!   AMICS DE LA TERRA
    ¡BUENAS NOTICIAS!
ARA TENIM OLI D'EIVISSA D'ALTÍSSIMA QUALITAT!!
El cultiu d'oliveres ha renascut amb noves energies! S'ha creat una associació per unir forces i coneixements per produir oli d'oliva d'alta qualitat. És una bona noticia per al nostre paisatge rural i un luxe per a les persones que aprecien productes locals de bona qualitat.  CLICAR AQUI PER CONÈIXER LES MARQUES!                                                                                                                                     Els olis tenen unes característiques excepcionals, tant per a la nostra salut com per als plats de cada dia. dia.                                                                                                                                                   

¡¡AHORA TENEMOS ACEITE DE OLIVA DE IBIZA DE ALTÍSIMA CALIDAD!!     El cultivo de olivos ha renacido con nuevas energías! Se ha creado una asociación para unir fuerzas y conocimientos para producir aceite de oliva de alta calidad. Es una buena noticia para nuestro paisaje rural y un lujo para las personas que aprecian productos locales de buena calidad. CLICAR AQUI PARA CONOCER LAS MARCASLos aceites tienen unas características excepcionales, tanto para nuestra salud como para los platos de cada día.


 AMICS DE LA TERRA du 24 anys treballant per al medi ambient! Com pots ajudar?  Si ja ets soci/sòcia,anima als teus amics i amigues a donar-nos suportCada soci i sòcia nou és un pas endavant per al medi ambient!

AMICS DE LA TERRA lleva 24 años trabajando por el medio ambiente! ¿Cómo puedes ayudar? Si ya eres socio/socia
, ¡anima a tus amigos a darnos su apoyo. Cada socio/a nuevo/a es un paso más para el medio ambiente.
 
Amics de la Terra Eivissa
C/Metge Villangomez Ferrer 6
07800 Eivissa - 669 415 279
www.amics-terra.org