dilluns, 9 de setembre del 2013

Notícies prospeccions


PAS A PAS

BONES NOTÍCIES!     AMICS DE LA TERRA
            ¡BUENAS NOTICIAS!
ALIANÇA MAR BLAVA
És un moment històric! Tots junts plegats per defensar les illes Pitiüses!
L’amenaça de les prospeccions petrolíferes és el tema que ha aconseguit posar-nos a tots d’acord: 30 entitats del sector públic, privat, i la societat civil lluitaràn junts per defensar les nostres illes.
Què farà MAR BLAVA per parar les prospeccions? Hem demanat el Ministre de Medi Ambient que no concedeixi l’autorització ambiental als sondejos acústics que estan prevists per octubre 2013.
La companyia Cairn Energy té una llicència legal per a treballar, però aquest no és l’únic requisit necessari,necessiten autoritzacions ambientals.
 Considerem que tenim prou arguments, tant científics com econòmics, per a que el ministeri de Medi Ambient no autoritzi les prospeccions.
Ajuda'ns fer lobby de pressió per fer valdre els interessos i l’opinió d’Eivissa i Formentera.

 ALIANZA MAR BLAVA
¡Es un momento histórico!  Todos juntos para defender nuestras islas Pitiüses! La amenaza de las prospecciones petrolíferas es el tema que ha logrado poner a todos de acuerdo: 30 entidades del sector público, privado, y la sociedad civil lucharán  juntos para defender las islas Pitiusas.
¿Qué hará LA ALIANZA MAR BLAVA para parar las prospecciones?
Exigimos al Ministro de Medio Ambiente que no conceda la autorización ambiental en los sondeos acústicos que tienen previsto comenzar este otoño.
La compañía Cairn Energy tiene una licencia legal para trabajar, pero este no es el único requisito necesario, necesitan autorizaciones ambientales. ambientales.                                                                                                                                  Tenemosargumentos suficientes, tanto científicos como económicos, para que el ministerio de Medio Ambiente no autorice las prospecciones.                                                                                                                                                                                                                                                      Ayúdanos hacer lobby de presión para hacer valer los intereses y la opinión de Ibiza y Formentera.
Sigue  la Alianza MAR BLAVA en FACEBOOK. 


AMICS DE LA TERRA du 24 anys treballant per al medi ambient! Ajuda'ns ampliar la nostra base social.  Si ja ets soci/sòcia, anima als teus amics i amigues a donar-nos suportCada soci i sòcia nou és un pas endavant pel medi ambient!

AMICS DE LA TERRA lleva 24 años trabajando por el medio ambiente! Ayúdanos ampliar nuestra base social. Si ya eres socio/socia
, ¡Anima a tus amigos a darnos apoyo. Cada socio/a nuevo/a es un paso más para el medio ambiente.
 
Amics de la Terra Eivissa
C/Metge Villangomez Ferrer 6
07800 Eivissa - 669 415 279
www.amics-terra.org